Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Ten Ten Run 2018

Την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκαν στο Μοσχοχώρι Πιερίας οι καθιερωμένοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγώνες δρόμου. Πρόκειται για τους αγώνες με την επωνυμία “Ten Ten Run 2018” (Δέκα στο Δέκα). Ο αγώνας των ενηλίκων ήταν 10 χλμ. και των ανηλίκων ήταν 1 χλμ.

Διοργανωτές των δυο αγώνων δρόμου ήταν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης (Ο.Π.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα του Μοσχοχωρίου, και με την παράλληλη υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.

Πρόκειται για δυο πανέμορφους αγώνες δρόμου με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη. Οι δρομείς καθ’ όλη τη διαδρομή του αγώνα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πλούσιο φυσικό τοπίο της περιοχής, το οποίο συνδύαζε αρμονικά τη φυσική ομορφιά με τη θέα στα δυο βουνά.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. παρείχαν την υγειονομική κάλυψη των αγώνων δρόμου. Η ομάδα συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους παρευρισκόμενους φορείς, και ειδικότερα με το Μοτοσυκλετιστικό Αθλητικό Όμιλο Κατερίνης (Μ.Α.Ο.Κ.), στον οποίο και εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες.

Σύμφωνα με τον Μ. Αλέξανδρο “Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει”. Για το λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά κυριότερα στους ίδιους τους δρομείς.