Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

 

”Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

Η φιλανθρωπική δράση της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας με σκοπό την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου συνεχίζεται. Πρόσφατα, η διευθύντρια και το προσωπικό του Δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» παρέδωσαν στον υπεύθυνο της δράσης κ. Ζάρκο Λεωνίδα μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών μπουκαλιών και συσκευασιών.  Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Χωρίς την ουσιαστική συνδρομή σας η αγορά ενός αναπηρικού αμαξίδιου δε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Μέσα από τις ενέργειές σας μας αποδεικνύετε έμπρακτα πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη συμβολή σας.

Προσφορές τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να  τους δώσουμε απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Μέσα από τη συνδρομή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, κι έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του  φιλανθρωπικού μας έργου. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια και πλαστικές συσκευασίες για καλό σκοπό. Κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για μια καλύτερη καθημερινότητα και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Ας συνεχίσουμε τη συλλογή των καπακιών και των πλαστικών μπουκαλιών και ας χαρίσουμε απλόχερα περισσότερα χαμόγελα!