Αγορά δέκα Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών από την ΕΠΣ Πιερίας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) του νομού μας προέβη στην αγορά 10 Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (AED). Οι συγκεκριμένοι απινιδωτές θα αξιοποιούνται κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, στο πλαίσιο διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας. Ο παρατηρητής, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα, θα μεταφέρει στον αθλητικό χώρο έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (AED) και θα τον παραδίδει στον εκάστοτε  Γιατρό, Νοσηλευτή ή Διασώστη που θα καλύπτει υγειονομικά τον αγώνα.

Χάρη στην κίνηση αυτή οι αγώνες στα γήπεδά μας θα πραγματοποιούνται με περισσότερη ασφάλεια. Είναι εμφανές πως στο προσκήνιο του αθλητισμού τίθεται και αναδεικνύεται η αξία της ζωής, όπου αναμφίβολα αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό για όλους μας. Χάρη στην ύπαρξη των απινιδωτών οι αθλητές του νομού μας σε συνεργασία πάντοτε με τα  σωματεία τους και φυσικά με αρωγό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ θα βάλουν πολυάριθμα «γκολ» στην καρδιακή ανακοπή, αναγκάζοντας την να πάρει κόκκινη κάρτα και να αποχωρήσει από τον αθλητικό χώρο!

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ, καθώς και όλα τα σωματεία της ΕΠΣ για την κινητοποίησή τους με σκοπό τη δημιουργία ασφαλέστερων αθλητικών χώρων.