Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από τον Δήμο Κατερίνης και τους Δήμους-εταίρους

Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA

από τον Δήμο Κατερίνης και τους Δήμους-εταίρους

 

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, σε συνεργασία με τους Δήμους – εταίρους Δίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται παρακάτω:

  • Για το Δήμο Δίου – Ολύμπου, το σημείο διανομής θα είναι το Δημαρχείο της Κονταριώτισσας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 από 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.,
  • Για το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού το σημείο διανομής θα είναι ο χώρος διεξαγωγής της εμποροπανήγυρις στο Αιγίνιο και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 από 09:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ.,
  • Για το Δήμο Κατερίνης, το σημείο διανομής θα είναι ο χώρος διεξαγωγής της εμποροπανήγυρις στην Ανδρομάχη και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 από 09:00 π.μ. έως 16:30 μ.μ., Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 από 09:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. και Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 από 09:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση.

 

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία και οι δικαιούχοι που θα προσέρχονται στο χώρο διανομής θα πρέπει να φοράνε απαραιτήτως μάσκα προστασίας.

 

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν  τρόφιμα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (Ζάχαρη, Μέλι, Ρύζι, Φασόλια, Ελαιόλαδο, Φακές, Ζυμαρικά, Αλεύρι, Γάλα, Τοματοχυμό, Μήλα, Πατάτες, Χοιρινό, Βόειο, Κοτόπουλο, Φέτα, Γραβιέρα, Σαμπουάν, Υγρό πιάτων, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Χαρτί Υγείας, Σκόνη Πλυντηρίου, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα, Σερβιέτες, Βρεφικές Πάνες).

 

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύεται κατά την ενημέρωση τους, για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.