Εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης πάνω στη χρήση του AED (Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή)

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και εκπαίδευσης πάνω στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, μαζί με τον χορηγό των 25 απινιδωτών στα αθλητικά Σωματεία του Νομού μας, κ. Σπύρο Κουλκουδίνα, επισκέφτηκαν το Αθλητικό Σωματείο Κάτω Μηλιάς.

 Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια μεγάλη καμπάνια που αφορά εκτός από τη δωρεά των απινιδωτών, σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ σε αθλητικούς χώρους.

Οι απινιδωτές αποτελούν μία πολύ μεγάλη στήριξη και μία ουσιαστική παρέμβαση, η οποία πραγματικά μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές, κυρίως στους χώρους άθλησης. Η χρήση τους βοηθάει στο να αποτραπεί κάποιο ατυχές συμβάν και να σωθεί η ανθρώπινη ζωή.

Με αυτήν τη δωρεά προασπίζεται η υγεία των αθλητών της περιοχής  και με τα σεμινάρια χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή διασφαλίζεται η άμεση αναγνώριση της έκτακτης κατάστασης και η σωστή χρήση του θα μπορέσει να συμβάλλει στο να ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, παρουσίασε και εκπαίδευσε τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Κάτω Μηλιάς, ώστε ο αθλητικός χώρος να γίνει ασφαλής για όλους τους συμμετέχοντες.

Related Posts