Ευχαριστήριο προς τους πολίτες της Πιερίας από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τη ΛΕΦΕΔ Πιερίας για τη συλλογή υλικού προς τους πυρόπληκτους της Αττικής

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας σε συνεργασία με τη ΛΕΦΕΔ Πιερίας (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων), και με τους πολίτες της Πιερίας, ως βασικούς αρωγούς, μέσα σε χρονικό διάστημα 12 ωρών κατάφεραν και συγκέντρωσαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό, με στόχο την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας στην Αττική.

Θέλουμε από κοινού να σας συγχαρούμε για την προσφορά σας, και να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Ειδικότερα, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και αυτό αποδείχτηκε από το γεγονός πως συρρέατε στους χώρους μας και με μεγάλη προθυμία αφήνατε τα πράγματά σας σε μας. Το υλικό που προσφέρατε καταγράφηκε και κατανεμήθηκε ανάλογα με τη χρησιμότητά του.

Όμως, η προσπάθεια μας δεν θα έφτανε στο στόχο της αν δεν μεταφερόταν με σίγουρο τρόπο και δεν παραδινόταν στον προορισμό της, που ήταν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αττικής. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, στο άκουσμα της προσπάθειας αυτής κινητοποιήθηκε άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, παρείχε τη δωρεάν μεταφορά του υλικού που συγκεντρώθηκε, και παραχώρησε δωρεάν τα εισιτήρια στα άτομα που το συνόδευσαν.

Συνολικά, παραδόθηκαν στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αττικής 41 κούτες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό υλικό, καθώς και 50 εξάδες νερά.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, πραγματικά μας τιμά και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίζουμε, γιατί πάνω από όλα είμαστε εθελοντές. Μια λέξη που μέσα της έχει το «θέλω», και όταν θέλουμε όλα είναι κατορθωτά. Η παραπάνω συνεργασία δείχνει πως όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί και έχουμε τον ίδιο στόχο πάντα πετυχαίνουμε.