”Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ενημερώθηκε  από τον Καρδιολόγο κ. Τσιρώνη Ιωάννη για την καρδιακή ανακοπή, τα αίτια, τα συμπτώματα και τη μετέπειτα πορεία του ασθενούς”

«Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ενημερώθηκε  από τον Καρδιολόγο κ. Τσιρώνη Ιωάννη για την καρδιακή ανακοπή, τα αίτια, τα συμπτώματα και τη μετέπειτα πορεία του ασθενούς‘»

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας μετά από πρόσκληση ο Καρδιολόγος κος Τσιρώνης Ιωάννης.

Δυστυχώς, ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι ένα από τα μείζονα θέματα στον τομέα της παγκόσμιας υγείας. Η αλήθεια είναι πως περισσότεροι από 350.000 Ευρωπαίοι κάθε χρόνο πέφτουν θύματα καρδιακής ανακοπής σε οποιονδήποτε χώρο, ενώ ένα ποσοστό μικρότερο του 10% από αυτούς επιβιώνει. Συνεπώς, ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι o τρίτος στη σειρά δολοφόνος, μετά τον καρκίνο και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων.

Τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσής τους είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παρουσίαση με θέμα την Καρδιακή Ανακοπή.  Η παρουσίαση του κ. Τσιρώνη ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη και κατατοπιστική για τα μέλη της ομάδας, καθώς συνέβαλε στη καλλιέργεια νέων γνώσεων και στην επίλυση αποριών σχετικά με τα αίτια, τα συμπτώματα της καρδιακής ανακοπής, αλλά και τη μετέπειτα πορεία του ασθενούς

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας νιώθει ιδιαίτερη τιμή και εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Τσιρώνη Ιωάννη για την αποδοχή της πρόσκλησης, τη διάθεση χρόνου, αλλά κυριότερα για την τόσο σημαντική και επωφελή παρουσίαση που πραγματοποίησε.

Related Posts