Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο τουρνουά Beach Volley Juniors Regional

Το Σάββατο της 10ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά Beach Volley Juniors Regional της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. στο beach bar Γυαλός στην Παραλία Κορινού. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στον χώρο όπου διεξήχθησαν οι αγώνες με σκοπό την παροχή της υγειονομικής κάλυψης. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων παρακολουθήσαμε αθλητές και αθλήτριες εκπαιδευμένους και εκπαιδευμένες στο να διαγωνίζονται δίκαια κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν, έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές, στους αντιπάλους, αλλά και στον χώρο όπου τους φιλοξενούσε. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές και οι αθλήτριες καλλιέργησαν και ανέδειξαν την έννοια του ”Ευ αγωνίζεσθαι”. Πρόκειται για μια έννοια που δικαιώνει τον αθλητισμό, καθώς είναι το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας που καταδεικνύει το μεγαλείο του κάθε αθλητή και ανθρώπου. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη σε κάθε αγώνα.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που διαγωνίστηκαν, και τους εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία. Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές και τις προπονήτριες των αθλητών και των αθλητριών για το έργο τους, για τους χαρακτήρες που διαπλάθουν, αλλά και για τις αξίες που καλλιεργούν.