Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Τρέχω για την Κατερίνη

Σήμερα, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας. Πρόκειται για τον 7ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία “Τρέχω για την Κατερίνη”.  Ο αγώνας δρόμου κάλυπτε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, με αφετηρία το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.
Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος διοργάνωσαν τον 7ο αγώνα δρόμου.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. παρείχαν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα δρόμου. Η ομάδα συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους παρευρισκόμενους φορείς και τις εθελοντικές ομάδες, και αυτή η τόσο όμορφη αθλητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σύμφωνα με τον Μ. Αλέξανδρο “Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει”. Για το λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά κυριότερα στους ίδιους τους δρομείς.