Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

”Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση με σκοπό  τη συλλογή πλαστικών  συσκευασιών και καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη αυτή δράση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή σας. Ήδη από τις πρώτες ημέρες μας αποδείξατε πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθειά σας.

Ένας από τους αρωγούς της προσπάθειάς μας ήταν η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας. Πρόσφατα τα μέλη του συλλόγου παρέδωσαν στην ομάδα μας μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου της Ποδηλατικής Από-Δρασης για την ουσιαστική συνδρομή τους.

Προσφορές τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να  τους δώσουμε απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του  φιλανθρωπικού μας έργου. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια και πλαστικές συσκευασίες, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Ας μαζέψουμε καπάκια και πλαστικά μπουκάλια και ας μοιράσουμε χαμόγελα!

Related Posts