Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

 

”Πρόγραμμα Συλλογής Πλαστικών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

 

Η φιλανθρωπική δράση της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας με σκοπό  τη συλλογή πλαστικών  συσκευασιών και καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου συνεχίζεται. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη αυτή δράση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή σας. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας μας αποδείξατε και συνεχίζετε να μας αποδεικνύετε έμπρακτα πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική βοήθειά σας.

 

Πρόσφατα, η πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πιερίας κ. Δέσποινα Κωνσταντίνου,  τα μέλη του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου, καθώς και του Παραρτήματος Κατερίνης της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας  παρέδωσαν στον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Ζάρκο Λεωνίδα μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών μπουκαλιών και καπακιών. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους.

 

Με την έμπρακτη υποστήριξή σας μας προσφέρετε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να  τους δώσουμε όλοι μαζί απλόχερα τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο, προσιτό και φιλικό περιβάλλον.

 

Μέσα από τη συμμετοχή σας στις δράσεις μας αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο, και έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του  φιλανθρωπικού μας έργου. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια και πλαστικές συσκευασίες, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

 

Ας συνεχίσουμε να συλλέγουμε καπάκια και πλαστικά μπουκάλια και ας μοιράσουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Related Posts