Συλλογή προϊόντων προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στη Νέα Έφεσο, καθώς και στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης (Α’ ΔΑΚ) θα πραγματοποιηθεί ένα Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά. Η παραπάνω εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης με είδη προσωπικής υγιεινής.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στηρίζει τη φιλανθρωπική εκδήλωση και θα ξεκινήσει τη συλλογή προϊόντων προσωπικής υγιεινής για τους μικρούς μας φίλους. Την Πέμπτη 04 Απριλίου και την Παρασκευή 05 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 20:00 θα σας περιμένουμε στα γραφεία της Διασωστικής Ομάδας που βρίσκονται στο Παλαιό Νοσοκομείο, για να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα ταξινομηθεί και θα συσκευαστεί στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, και το Σάββατο 06 Απριλίου θα δοθεί  στους εκπροσώπους του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.

Η λίστα με τα αναγκαία είδη προσωπικής υγιεινής είναι η εξής: Παιδικές πάνες, Μωρομάντηλα, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα, Χαρτί υγείας, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες κ.α.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ελπίζοντας στη θετική σας ανταπόκριση, για να χαρίσουμε όλοι μαζί χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.