Τελετή αγιασμού και εγκαινίων στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας  

Τελετή αγιασμού και εγκαινίων στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

 

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων  της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, στο Παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιο. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ανέστης Μυστρίδης, ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, ο Ταξίαρχος της XXIVης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας  κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος και προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Δημήτριος Ντούρος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Πιπίτσα Μακρίδου – Παρτσαλίδου και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ροδή Ελευθεριάδου. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου κ. Αναστάσιος Καρατζάς, η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης καθώς επίσης και αρκετοί Φορείς, Σύλλογοι, Συνεργάτες και Φίλοι της Ομάδας.

Μέσα από τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες, τονίστηκε ο ρόλος των εθελοντών μέσα στην κοινωνία, η προσφορά τους, καθώς και το ανιδιοτελές έργο τους.  Μετά το πέρας της τελετής οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους της Διασωστικής ομάδας, και ενημερώθηκαν για τη δράση και το έργο της.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στον αγιασμό και στα εγκαίνια του νέου της χώρου και δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει όπου και όταν χρειαστεί και να συνδράμει στο κοινωνικό σύνολο, θέτοντας τις βάσεις για έναν πιο όμορφο κόσμο…τον κόσμο του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.