Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΕΟΣ Βροντούς

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με σύμμαχο μια καταπληκτική ημέρα  ο Ορειβατικός Σύλλογος ΕΟΣ Βροντούς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του, στους Άγιους Απόστολους, στη Βροντού Πιερίας.

Την όμορφη αυτή  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του συλλόγου, Σωματεία, καθώς και πολλοί φίλοι του ορειβατικού Συλλόγου. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ήταν παρούσα  στη συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς μια συνεργασία και μια φιλία συνδέει στενά τους δυο συλλόγους.

Ο ΕΟΣ Βροντούς είναι ένας σύλλογος πολυπράγμων, που τον χαρακτηρίζει  μία πληθώρα από δραστηριότητες. Είναι ιδιαίτερα φημισμένος για τη διοργάνωση του ορεινού αγώνα τρεξίματος “North Olympus Trail Vrontou”. Μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα ορεινού τρεξίματος ο ορειβατικός σύλλογος αναδεικνύει και προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά του βορειοδυτικού Ολύμπου. Ακόμη, μας αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από τις δράσεις του πως το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, όχι μόνο μπορεί να δεχτεί και να αγκαλιάσει χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες, αλλά έχει και τη δυνατότητα να τους «μαγέψει» και  να τους «ταξιδέψει» μέσα από τη φυσική ομορφιά  του και τα ξεχωριστά χρώματά του σε μοναδικά μονοπάτια.

Ωστόσο, η δράση του ορειβατικού συλλόγου δε σταματά εκεί. Ο σύλλογος συμβάλλει σε καθοριστικό βαθμό με τις ενέργειές του στη διάνοιξη και χάραξη των μονοπατιών κάνοντας τις πορείες και τις αναβάσεις μας στο βουνό πιο ασφαλείς.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον ΕΟΣ Βροντούς  για την τιμητική  διάκριση. Η τιμή ήταν ιδιαίτερη, μιας και τίμησε και δικά του μέλη, και αυτό μας να κάνει να αισθανόμαστε πως είμαστε και εμείς μέλη της μεγάλης  «οικογένειας» του ορειβατικού συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ορειβατικού Συλλόγου Βροντούς καλές και ασφαλείς πορείες και αναβάσεις… Και πάντα ψηλά  σε όλους τους τομείς.