Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στον 9ο Δρόμο των Μουσών

Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν για 9η συνεχομένη χρονιά στην Άνω Μηλιά Πιερίας οι καθιερωμένοι αγώνες ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο « Ο Δρόμος των Μουσών».

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε τρεις πανέμορφους αγώνες ορεινού τρεξίματος μέσα στην καρδιά του βουνού.

Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον αγκάλιασε απλόχερα και δέχτηκε τους δρομείς, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής, και να «μαγευτούν» από τα χρώματα και τη φυσική ομορφιά των δασικών και ορεινών μονοπατιών.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στους ορεινούς αγώνες τρεξίματος και παρείχε την υγειονομική κάλυψη στους αθλητές και στις αθλήτριες. Αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών κατάφεραν και έτρεξαν σε ένα ανώμαλο έδαφος, το οποίο συνδύαζε άναρχα πέτρες, χώμα και λάσπες.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας συγχαίρει τους δρομείς για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Παράλληλα, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, στους εθελοντές, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των ορεινών αγώνων.