Συγχαρητήριο προς την κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, βρέθηκε στη Φιλανθρωπική Παιδική Μουσικοχορευτική Παράσταση που διοργάνωσε η κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά.  Η κ. Κ. Καρτσαμπά είναι χοροδιδάσκαλος, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και διευθύντρια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Κατερίνη (Κ.Δ.Α.Π.). Η μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 5ου Γ.Ε.Λ. Κατερίνης, και η  Διασωστική Ομάδα Πιερίας ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική – εορταστική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν παιδικές παραδοσιακές χορευτικές ομάδες και ομάδες μοντέρνου χορού του Νομού Πιερίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες άλλες δράσεις, όπως: δωρεά μαλλιών, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, αλλά και προσφορά παιχνιδιών, παιδικών ρούχων, τροφίμων και σχολικών ειδών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μέσα από την εκδήλωση αποδείχθηκε πως η καλή διάθεση είναι ένα απαραίτητο εφόδιο, το οποίο προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να ενταχθούμε στο υπέροχο ταξίδι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας συγχαίρει την κ. Καρτσαμπά για το έργο και τη δράση της. Η ίδια όχι μόνο επιβεβαίωσε τον τίτλο της εκδήλωσης “Πολύχρωμη κλωστή θα φτιάξω την ελπίδα να υφάνω, τον κόσμο τούτο να αλλάξω”, αλλά και απέδειξε, εν όψει των άγιων ημερών που διανύουμε, πως όλοι μας αν προσπαθήσουμε μπορούμε να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας, και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας!