Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην 1η γιορτή μελιού

Το Δημοτικό Πάρκο της Κατερίνης μέσα σε μια ευχάριστη, γλυκιά και φθινοπωρινή ατμόσφαιρα φιλοξένησε την 1η Γιορτή Μελιού. Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης μας και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες και επισκέπτριες να γνωρίσουν το «Πιερικό» μέλι.

Το Δημοτικό Πάρκο της Κατερίνης αποτέλεσε ένα γλυκό σημείο συνάντησης. Ένα σημείο στο οποίο οι πολίτες της Πιερίας είχαν τη ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα ενδιαφέροντα προϊόντα που προέρχονται από τις μέλισσες, αλλά και να γευτούν την ποικιλία των ελληνικών μελιών.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση το κεντρικό πρόσωπο ήταν οι μικροί φίλοι και φίλες του μελιού. Οι διοργανωτές της πιο γλυκιάς γιορτής σχεδίασαν πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα για να διασκεδάσουν και να φέρουν κοντά στον κόσμο του μελιού τα παιδιά.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας είχε την τιμή να παρευρεθεί στην όμορφη αυτή γιορτή και σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρείχαν την υγειονομική κάλυψη.

Ολοκληρώνοντας, η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ν. Πιερίας «Ο Αγ. Φιλάρετος», καθώς και τον Δήμο Κατερίνης για την ιδιαίτερη αυτή διοργάνωση. Ευχόμαστε αυτή η γιορτή μελιού να θέσει τις βάσεις για τις επόμενες γιορτές μελιού που θα πραγματοποιηθούν στον νομό μας.