Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στους Αγώνες Τοξοβολίας στη Ν. Χράνη

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στους Αγώνες Τοξοβολίας στη Ν. Χράνη”

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη οι Αγώνες Τοξοβολίας με την επωνυμία «OLYMPUS ARCHERY SERIES». Οι αγώνες τοξοβολίας διοργανώθηκαν από τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον  Δήμο Κατερίνης. Αθλητές και αθλήτριες από τον νομό μας διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, του σύνθετου τόξου και του τόξου Barebow στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών – Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων – Παίδων/Κορασίδων.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ν. Χράνης και κάλυψε Υγειονομικά τους Αγώνες Τοξοβολίας. Η συμμετοχή της ομάδας μας στους Αγώνες Τοξοβολίας ήταν ιδιαίτερα τιμητική. Κατά τη διάρκεια των αγώνων παρακολουθήσαμε αθλητές και αθλήτριες εκπαιδευμένους και εκπαιδευμένες στο να διαγωνίζονται δίκαια. Το χρονόμετρο μας έμαθε την αξιοκρατία, η ύπαρξη των κριτών την εμπιστοσύνη και οι κανονισμοί των αθλημάτων τα όρια μας μέσα στην κοινωνία.

Όλοι όσοι συμμετείχαν, διαγωνιζόμενοι και μη, έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές και αντιπάλους, αλλά και τον αναγκαίο σεβασμό στους φιλάθλους και στο περιβάλλον. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές και οι αθλήτριες καλλιέργησαν και ανέδειξαν την έννοια του ”Ευ αγωνίζεσθαι”. Πρόκειται για μια έννοια που δικαιώνει τον αθλητισμό, καθώς είναι το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας που καταδεικνύει το μεγαλείο του κάθε αθλητή και ανθρώπου. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη σε κάθε αγώνα.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που διαγωνίστηκαν, και τους εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία. Επίσης, συγχαίρει, τους διοργανωτές των αγώνων τοξοβολίας,  τους προπονητές και τις προπονήτριες των αθλητών και των αθλητριών για το έργο τους, για τους χαρακτήρες που διαπλάθουν, αλλά και για τις αξίες που καλλιεργούν.

Related Posts