Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Τρέχω για την Κατερίνη

Σήμερα, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας. Πρόκειται για τον 7ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία “Τρέχω για την Κατερίνη”.  Ο αγώνας δρόμου κάλυπτε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, με αφετηρία το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.
Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος διοργάνωσαν τον 7ο αγώνα δρόμου.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. παρείχαν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα δρόμου. Η ομάδα συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους παρευρισκόμενους φορείς και τις εθελοντικές ομάδες, και αυτή η τόσο όμορφη αθλητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σύμφωνα με τον Μ. Αλέξανδρο “Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει”. Για το λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά κυριότερα στους ίδιους τους δρομείς.

 

Related Posts