Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο North Olympus Trail Vrontou

leonidas zarkos © copyright 2018

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Βροντού Πιερίας οι αγώνες ορεινού τρεξίματος. Διοργανωτής των αγώνων τρεξίματος ήταν ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς.

Πρόκειται για δυο πανέμορφους ορεινούς αγώνες στα άγρια μονοπάτια του Βορειοανατολικού Ολύμπου, στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας. Βασικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη και η προβολή της βορειοανατολικής πλευράς του Ολύμπου, αλλά και κατ’ επέκταση η καλλιέργεια των αξιών της «ευγενούς άμιλλας» και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Διασωστική Ομάδα και το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. παρείχαν την υγειονομική κάλυψη των δυο ορεινών αγώνων τρεξίματος. Ο μεγαλύτερος αγώνας «North Olympus Trail Vrontou (NOT Vrontou)» είχε μήκος 20 χιλ. και ο μικρότερος αγώνας «Το μονοπάτι της Αγίας Κόρης» είχε μήκος 6 χιλ.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Ορειβατικό Σύλλογο Βροντούς γι’ αυτή την όμορφη διοργάνωση, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στους συμμετέχοντες – συμμετέχουσες.