Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Leonidas zarkos Copyright © 2019

‘’Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας‘’

Το βράδυ της Παρασκευής 25ης Ιανουαρίου, μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο Cafe – Wine Bar «Le Garcon» η ετήσια παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους και τις προσκεκλημένες η πρόεδρος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κ. Γεραρίδου Αθηνά τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Κωνσταντίνου Κουκοδήμου, η αντιδήμαρχος κ. Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. κ. Θεόδωρος Παυλίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης και η προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κατερίνης κ. Δέσποινα Χαρίση.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι αρκετών συλλόγων του Ν. Πιερίας με τους οποίους η Διασωστική Ομάδα Πιερίας έχει την ευχέρεια να συνεργάζεται. Πρόκειται για συλλόγους, οι οποίοι από το δικό τους μετερίζι, ενώνουν τις δεξιότητες τους με την ομάδα μας και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τους φίλους της ομάδας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης επιμελήθηκαν από τον Φωτογράφο και μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας κ. Λεωνίδα Ζάρκο.

 

Πλήρες Φωτογραφικό Άλμπουμ είναι διαθέσιμο μέσω Facebook επιλέξτε τον σύνδεσμο: εδώ FB