Μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Διασώστης από το Σχολείο Θαλάσσιας Εκπαίδευσης και Επιβίωσης

Κάθε χρόνο διοργανώνεται από την Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Διοίκησης της Αεροπορικής Εκπαίδευσης το «Σ.Ε.Θ.Ε.». Πρόκειται για το «Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης», το οποίο έχει ως στόχο την παροχή θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης πάνω στη Θαλάσσια Επιβίωση και Διάσωση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας πρόσφατα πρόσθεσε στη λίστα των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων μελών της πάνω στη Θαλάσσια Επιβίωση και Διάσωση ακόμη ένα μέλος, τον Λέγκα Ιωάννη.

Αξίζει να επισημανθεί πως τη συγκεκριμένη εκπαίδευση έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει με επιτυχία και οι: Γκοργκότζη Δέσποινα, Γιαννούλη Διονυσία, Παπαζιός Αναστάσιος, Τζιότζιου Μαρίνα, Κατσίκας Νικόλαος,  Φουνδούκα Λήδα, Νικολοπούλου Θεοπίστη, Ζάρκος Λεωνίδας και Ιωάννου Κωνσταντίνος. Πλέον, η ομάδα μας διαθέτει δέκα (10) ενεργούς και πιστοποιημένους διασώστες και διασώστριες από το Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Λέγκα Ιωάννη για την επιτυχία του, καθώς σε όλα τα εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα μέλη της, και τους εύχεται πάντα επιτυχίες!