Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην εταιρεία “Service Desk”

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας βρέθηκε στην εταιρεία “Service Desk” μετά από πρόσκλησή του κ. Διγρένη Ευάγγελου. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση Α΄ Βοηθειών στο προσωπικό της εταιρείας.

Αρχικά, το προσωπικό της εταιρείας ενημερώθηκε από τις εκπαιδεύτριες κ. Παπαδοπούλου Μαριάνθη και κ. Μπέζα Χριστίνα σε θεωρητικό επίπεδο για τις Α΄ Βοήθειες. Στη συνέχεια, αφού οι παρευρισκόμενοι και οι παρευρισκόμενες παρακολουθήσαν τη διαδικασία με την οποία γίνεται η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και η χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, εξασκήθηκαν πάνω στην εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.

Σύμφωνα με το Βρετανό Φιλόσοφο, Herbert Spencer, ο κυριότερος στόχος της εκπαίδευσης δεν είναι η γνώση, αλλά η δράση. Ευελπιστούμε η παρουσία μας στην εταιρεία ”Service Desk” να ήταν εποικοδομητική, και το προσωπικό της εταιρείας να είναι σε θέση να εφαρμόσει τις γνώσεις και να προσφέρει τις πολύτιμες Α’ Βοήθειες σε μια πιθανή δύσκολη κατάσταση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Διγρένη Ευάγγελο και το προσωπικό της εταιρείας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τους.

Related Posts