Υγειονομική – Διασωστική κάλυψη της ΔΟΠ στη Γιορτή Σοκολάτας στη Βέροια

Με πολύ κόσμο και κέφι πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής στη Βέροια στις 20 Δεκεμβρίου, από την Π.Ε. Ημαθίας. Η γιορτή αυτή διοργανώνεται για 6η  συνεχόμενη χρονιά και δίνει το στίγμα της και τη χαρά των Χριστουγέννων σε αρκετές πόλεις της Περιφέρειας. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στη Βέροια και παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης  την υγειονομική κάλυψη.

Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, η ζεστή σοκολάτα, τα μπισκότα, οι λουκουμάδες, τα πυροτεχνήματα, και γενικότερα τα παιχνίδια, οι κατασκευές, το face painting και ένα μαγευτικό σόου από τη φαντασμαγορική συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα  άνοιξαν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Βέροια. Μέσα από αυτές τις υπέροχες εκδηλώσεις – δράσεις οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι των Χριστουγέννων έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοητά σε έναν άλλο κόσμο. Σε έναν κόσμο πλούσιο με χρώματα, καλοσύνη, αγάπη, ανεμελιά και πολλά χαμόγελα!

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ομόνοια στους διοργανωτές της Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής, σε όλους όσοι συμμετείχαν και συμμετέχουν σ’ αυτή, καθώς επίσης και στο κοινό που τιμά με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις!