BLS/AED - (ΚΑΡΠΑ)

”Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

”Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

Τη Δευτέρα της 04ης Απριλίου, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια ημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω να σώζω μια ζωή – Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών».

Η συγκεκριμένη ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τον διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, της προϊσταμένης του 5ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, καθώς και της προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου Δίου.

[…]

BLS/AED - (ΚΑΡΠΑ)

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

”Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας”

Το Σάββατο στις 02Απριλίου του2021, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πιστοποίηση πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS), από πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης). Η πιστοποίηση ήταν προσαρμοσμένη στους κανόνες προστασίας που έχουν οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τις κατευθυντήριες οδηγίες του ERC. Τόσο οι εκπαιδευτές, όσο και οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευόμενες τήρησαν όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας πριν από την έναρξη, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της πιστοποίησης. […]